Atlantis

Wyspa pełna kłów pazurów i magii!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#321 2020-11-28 20:25:27

Connery McGallan
Seksowna depresja :c
Liczba postów: 449
Wzrost: 187 cm
Rasa: Wilkołak
Kolor oczu: Niebieskie
WindowsOpera 72.0.3815.320

Odp: Wspólna siła — Wilk i Syrenka

- Przygotuję ci wody z lodem - uśmiechnąłem się lekko. - Chciałem się po jedzeni przejść do miasta i sprzedać krew wampirom, myślałem, czy nie chciałabyś iść ze mną... To właściwie kawałek przed miastem, taka mała chatka, którą mijaliśmy gdy szliśmy tam ostatnim razem - podzieliłem się swoim pomysłem z syrenką, choć byłem gotowy na odmowę. Rissa nie lubiła takich dużych odległości, wciąż miała problem z butami.

"Czasem brak jednej osoby sprawia, że świat zdaje się wyludniony"

7d9cad6d077b9.png

#322 2020-11-28 23:49:39

Nerissa
Mała sexy syrenka
Liczba postów: 451
AndroidOpera 49.2.2361.134358

Zacisnęłam wargi, zastanawiając się nad jego propozycją. W normalnych okolicznościach zapewne bym odmówiła, bo wcale nie miałam ochoty na długie chodzenie. Buty wciąż były dla mnie beznadzieją sprawą, poza tym byłam niewyspana i zmęczona. Jedyne czego pragnęłam to popływać, a głupie jeziora o których mówił, były tak starsznie dlatego!
Ale jednak to nie były normalne okoliczności. Nie widziałam go pół nocy, a potem drugie pół niewiadomo dlaczego denerwowałam się sama na siebie. Że nie mogłam zrobić nic co by mu pomogło. Albo... No cokolwiek!
Wzięłam głęboki oddech, kiwając lekko głową.
- Wezmę kąpiel, zimną, i przejdę się z tobą - szepnęłam, uśmiechając się lekko. - Ale daj mi dłuższą chwilę na relaks w wodzie, dobrze?

Delikatna jak porcelana, ostra jak tłuczone szkło.

328c3aca5dcce.jpg

#323 2020-11-29 00:06:39

Connery McGallan

Uśmiechałem się miękko i skinąłem głową z czułym uśmiechem.
- Dostaniesz tyle czasu na relaks ile będzie ci trzeba - zapewniłem ją czułym głosem. - Sam chciałem wypić poranną herbatę do śniadanie w miarę bez pośpiechu, więc ty też się nie śpiesz. Nawet jeśli wyjdziemy późno to nie przeszkadza, moi klienci, wampiry nie przepadają za wczesnymi godzinami - uspokoiłem ją i czule pocałowałem w usta. - Popluskaj się w wodzie, mogę ci przynieść wodę z lodem do łazienki. A kiedy skończę śniadanie, a ty nadal będziesz w wodzie, przyjdę i pobudzę cię pocałunkami, zgoda? - uśmiechnąłem się, unosząc nieco wyżej jeden kącik ust.

7d9cad6d077b9.png

#324 2020-11-29 00:29:50

Nerissa
Mała sexy syrenka

Pokiwałam spokojnie głową na jego słowa,zgadzając się że wszystkim o czym mówił.
- Z wielką przyjemnością. Lubię twoje usta - szepnęłam, spoglądając na nie niemal łakomie. Przełknęłam głośno ślinę i wyciągnęłam ramiona do góry, przeciągając się i prostując plecy. - To ja już pójdę nalewać wody do wanny...

328c3aca5dcce.jpg

#325 2020-11-29 00:35:13

Connery McGallan

Uśmiechnąłem się miękko, z przyjemnością obserwując moją syrenkę, wodząc po niej wzrokiem. Nigdy mi się nie znudzi, choć obawiałem się tego początkowo, teraz każdym dniem przekonywałem się, że jej nagość nadal mnie ekscytowała i cieszyła.
- Zaraz przyniosę szklankę wody - przytaknąłem z czułym uśmiechem. - Wymocz się spokojnie w wannie, moja piękna, odpocznij i zbierz siły... - dodałem całując ją jeszcze raz, przeciągle aż w końcu wstając z łóżka. Już w tej chwili oboje wiedzieliśmy, że drugie nie wyprze się ust pierwszego i wrócimy do tych pocałunków.

7d9cad6d077b9.png

#326 2020-11-29 00:51:18

Nerissa
Mała sexy syrenka

Gejo-faza, więc zostawiam notatki na dokończenie wątku tak w razie czego [dblpt]))))

Proponuję w tym wątku napisać jeszcze:
- jak jutro wpada do nich brat z dziewczynką i przynoszą ciasto w ramach podziękowania (może mała zaproponuje piknik?) No i nerissa i Conny nie odmówią
- a potem już tak hop hop jak rissa słabnie (?) i może w międzyczasie też spotkanie z mamą lub/i tatą Connery'ego (???)
- a na koniec wątku wybór morze < ląd :'''')

328c3aca5dcce.jpg

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
Części Case | badania kierowców warszawa ursynów | zajdzyj Serwis laptopów pruszków naprawimy wszystko | regały paletowe | wysokiej jakości Kredens drewniany litego dębowego lakier wosk okucia