Wyspa pełna kłów pazurów i magii!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 21 22 23
Wątek zamknięty
- Cii... - szepnąłem, kładąc dłoń na wysokości jej serca. - Moja piękna wampirzyca, aż tak się przejęła, serduszko zaraz wyskoczy ci z piersi, a chciałbym by jednak tam zostało na swoim miejscu. To dobre, kochane serduszko musi mnie jeszcze nauczyć wielu, wielu dobrych rzeczy... Ale teraz spróbuj zasnąć. Chciałbym byś miała wieczorem siłę by się przejść do miasteczka...
Zaśmiałam się. A mój śmiech przeciągnął się do dłuższej chwili. Czułam tą radość w całym ciele i miałam chochote chichotać i chichotać. Nie czułam potrzeby przestawiania. Ale Zamilklam po chwili.
- Już śpię, Cai... - mruknęłam. - To najpiękniejszy dzień w moim życiu. I noc. Wszystko jest takie piękne dziś - mruknęłam rozpromieniona. - Uspokajam się...
Jasne, trzeźwe spojrzenie potrafi przebić mroki codzienności...
Zachichotałem i pocałowałem Mandy jeszcze raz. Mój mały głuptasek... Już tylko mój, bo w końcu powiedziała tak... Powiedziała mi tak, choć kilka tygodni temu nie chciała mnie widzieć na oczy, to teraz mówiła mi tak na wieczność...
Musiałem odetchnąć. Samemu wszystko przemyśleć. Czułem się zupełnie zagubiony po takiej ilości doznań emocjonalnych, jednak póki Mandy, nawet roztrzęsiona podobnie jak ja, była u mojego boku, to wszystko było w jak najlepszym porządku.
Strony: Poprzednia 1 … 21 22 23
Wątek zamknięty