Wyspa pełna kłów pazurów i magii!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zerknęłam za siebie rozmarzona.
- Możemy pójść oglądać nocne kwiaty... - przytaknęłam, zatrzymując się na schodach i spoglądając w stronę uchylonych drzwi, które prowadziły do "pomieszczenia dziennego", czyli dużego pokoju z kanapami, fotelami i radiem oraz telewizorem i stolikami do siedzenia. Hm, trochę jak jakaś świetlica? Mniejsza o to.
Zagryzłam wargę, zastygając w bezruchu ale nikt się nie rzucił w naszą stronę co zaczynało być wyjątkiem. Wiec ruszyłam dalej do drzwi, spoglądając na Caia z delikatnym uśmiechem.
Jasne, trzeźwe spojrzenie potrafi przebić mroki codzienności...
Odpowiedziałem Mandy uśmiechem, sięgając po jej rękę i wychodząc z domku dla służby.
- Pójdziemy najpierw do ogrodu różanego? Przykładałem do niego mniejszą uwagę jeśli mogę być szczery - zacząłem, chcąc odsunąć od siebie myśli, czy ktoś właśnie nas nie obserwuje. - Choć bardzo je lubię. Ostatnio więcej im uwagi poświęcam, dbam o nie, przycinam je... Wiesz, ich czerwień przypomina mi zawsze o tobie - wyznałem miękko, patrząc jednak przed siebie na ogród.
Uśmiechnęłam się.
- Mhm, różne przypominają ci o mnie? - mruknęłam z lekka niepewnie. Potem jednak uśmiechnęłam się zadowolona z pełną satysfakcją. - No jasne, w końcu to królowa kwiatów - powedziałam, odrzucając kosmyki włosów na plecy. - Oczywista sprawą że jak na nie patrzysz to od razu myślisz o mnie.
- Myślałem raczej o tej intensywnej szmince, na twoich pięknych ustach - zaśmiałem się, kręcąc głową. - Oraz o samej istocie róży. Piękna, ale ma kolce, potrafi się odgryźć i o siebie zawalczyć, tak jak ty - zauważyłem z uśmiechem, wchodząc do ów ogrodu. - Ale teraz zacznę też zacząć o tej kategorii z królową kwiatów, podoba mi się - zaśmiałem się lekko.
Zachichotalam, zaciskając palce na jego dłoni.
- I róża jest niesamowicie intensywna, pobudza zmysły - szepnęłam znysłowym tonem, ciągnąć Mordecaia za dłoń w moją stronę. - To też chyba można dołączyć do moich cech - szepnęłam, drugą rękę wsuwając na jego kark i przyciągając go jeszcze bliżej siebie. - Choć tym razem to ty mnie pobudziłeś bardziej niż ja ciebie. - Musnęłam jego wargi swoimi.
- Moja paplanina o kwiatach aż tak cię podnieca? - zaśmiałem się w usta wampirzycy, oddając się z przyjemnością jej całusom, starając się je przekłuć w to co lubiliśmy najbardziej, leniwe, głębokie pocałunki, a w otoczeniu róż, było to jeszcze bardziej romantyczne i seksowne jednocześnie...
- Jak dla mnie sama twoja obecność jest pobudzająca - szepnąłem cicho.
- Nie dokończ paplaniną o kwiatach. Może ty już nie pamiętasz, ale gdy wylegiwałeś się na moim łóżku, myśląc bardzo, bardzo głośno, o rzeczach na które miał ys o hotelu, a ja w tym czasie pracowałam... - Zagryzłam delikatnie swoją dolną wargę. - No cóż, wtedy czułam się mało komfortowo. Oh, bardzo pobudzona... - Trąciłam jego nos swoim. - Dla mnie twoja obecność też jest pobudzająca, ale w nieco inny sposób, gdy jesteś po prostu obok, a w nieco inny gdy szepczesz zberezne słówka - bąknęłam rozbawiona.
Zaśmiałem się cicho, kiwając głową ze zrozumieniem.
- Chcesz poczuć ten rodzaj ekscytacji, gdy paplam o tych jakże pięknych różach, które rozrastają się w cały ogród, przy odrobinie czułości i miłości jaką się poświęci pojedynczemu krzaczkowi, czy może wolisz posłuchać zbereźności na uszko? W obu tych sprawach zapewne jestem niepokonany, zawsze wszyscy mi mówili, że "mam gadane" - zaśmiałem się cicho, całując kilka razy, krócej już słodkie usta wampirzycy.
Przymknęłam powieki zanierajac na chwilę. Uśmiechnęłam się widząc jego lekkie zmieszanie.
- Jak dla mnie nie musisz w ogóle używać glosu... Chyba wspominałam, że używanie ust tylko i wyłącznie do pocałunków jest jak najbardziej wskazane? - mruknęłam z rozbawionej, uśmiechając się jeszcze szerzej. - Jestem przeszczęśliwa będąc z tobą. Dlatego chciałam żebyś mi towarzyszył w pracy. No i dlatego tak Kubie być z tobą gdy jesteś w szklarni, choć wtedy większość uwagi poświęcasz kwiatom. Ale... Nie przeszkadza mi to. Lubię ci się przyglądać... Bo jesteś niezbywklym wampirem - szeptałam jak zachichotalam. Nie wiem skąd się wzięły te wszystkie słowa i jakim sposobem wypłynęły z moich ust ale... Tak było, to mówiłam ja.
- Na pewno bardzo mi schlebiasz - uśmiechnąłem się czule. - A ja lubię po prostu twoje towarzystwo. Całe życie otaczały mnie wampiry, które chciały mnie w jakiś sposób zdominować, albo się podlizać, a ty... od samego początku traktowałaś mnie jak równego sobie, choć tak nie było. Ale zadziałał, zaintrygowałaś mnie. A po tej ciekawości, gdy cię poznałem... Nie obejrzałem się, a już cieszę się na każe twoje spojrzenie, na każdą minutę z tobą i nie wstydzę się mówić "kocham cię" z absolutną powagą i w każdej chwili...
- Też cię kocham - mrukenalm zadowolona i odsunęłam się, ale nadal trzymając go mocno za rękę. Zakołysała biodrami i uśmiechnęłam się do niego. - Od początku cię chce zdominować, nie czujesz się jeszcze zdominowany? - zapytałam oburzona i parsknęłam śmiechem. - Jeszcze poczujesz! Zapamiętaj to sobie
- Czuję, że kiedyś na pewno mnie zdominujesz, przejmiesz władzę nad myślami, ale obawiam się, że kiedy to się stanie... ja ciebie też już zdominuję - podsumowałem z uśmieszkiem wyższości. - W co ty grasz, piękności moje? Chcesz bym cię wycałował na oczach tych pięknych róż, czy może od razu przejść do tych rzeczy, o których marzyłem na łóżku u ciebie w pokoju...? - zapytałem z zamyśleniem.
- Ja? Gram w coś? Jestem ostatnim wampirem, którego mogłeś o to posadzić - stwierdziłam, na co musiał się zgodzić, bo tak właśnie było. - Złapałam świeżego oddechu i po prostu... Energia mi wróciła. Można ją jakoś spożytkować. - Obrzucilam się wokol własnej osi, nie puszczając dłoni Caia. - Ale myślę, że rzeczy o których marzyłeś na łóżku powinny być zrealizowane na łóżku. Teraz już przepadło. - Wzruszyłam lekko ramionami, zatrzymując się w miejscu, twarzą do Mordecaia
- Skoro przepadło, to trudno - westchnąłem ciężko i przyciągnąłem Mandy do siebie, bliżej. - To daj przynajmniej się posmakować. Bym zapamiętał twój smak dokładniej - parsknąłem, zaciskając palce na jej dłoni, a potem układając na jej talii. - My móc o kim myśleć w gabinecie, czy na spotkaniach, czy kiedykolwiek indziej - dodałem strapiony, kręcąc się na boki z Mandy w ramionach, całując jednocześnie dokładnie jej twarz.
- Mmmm, na to mogę ci pozwolić... - szepnęłam rozbawiona, dając się porwać w jego ramionach.
Zawsze chciałam być silna i samodzielna. Nawet przy Caiu nie miałam zamiaru tracić swojego wigoru, ale... Momentami po prostu zapominałam o tym, że jestem silną wampirzycą. Zmieniałam się w tą jego delikatną róże i pozwalałam mu na zdecydowanie więcej niż zwykle, od czasu do czasu znów pokazując swoje kolce.
Potańczylismy przez jakiś czas wsrod róż, śmiejąc się z siebie nawzajem oraz całując, delikatnie, bardziej namiętnie... a potem przeszliśmy się jeszcze po ogrodzie. Minęło chyba z pół nocy.
- Jestem padnięta - szepnęłam, wsuwając ręce na jego ramiona i obejmując jego szyję. Westchnęłam opierając się o niego spora częścią ciężaru swojego ciała. Jedyne co robiłam to nieco kiwalam biodrami jako tako stwojac równo. - Było bardzo miło...
- Nie uważasz, że zawsze jest miło - zaśmiałem się cicho i otuliłem jej rozluźnione ramiona. - Chcesz bym cię odprowadził do domku dla służby? Pewnie pójdę teraz się umyć i spać... Zaraz zacznie świtać - westchnąłem, ale nie ruszyłem się ani odrobinkę, by nadal tulić ulubioną, ulubioną wampirzycę.
- Pozwolenie nawet tam zanieść - szepnęłam podchwytliwe, z rozbawieniem w głosie. Pocałowałam go kilka razy w szyję, zostawiając na niej wilgotne ślady. - Możesz mnie zanieść pod drzwi - ciągnęłam dalej. - Potem dam ci długiego, namiętnego calusa... I rozstaniemy się na chwilę... Mhm, a potem znów się spotkamy... - szepnęłam słodko, skubiąc zębami jego ucho.
Uśmiechnąłem się bardzo szczerze, nie kryjąc się ze swoim szczęściem. Bez dwóch zdań od razu wziąłem wampirzycę na ręce, dociskając mocno do ciała.
- O, znakomicie! Czyżby moja ulubiona służąca i ukochana Mandy, chciała przynieść mi herbatkę na sen? Poczekać na ciebie z kąpielą, skarbeńku...? - zapytałem rozbawiony, dość mrukliwie reagując na jej całuski.
Skuliłam się lekko w jego ramionach, chowajac się wręcz w nich. Posłałam mu jednak spokojny uśmiech.
- Możesz na mnie z tym poczekać. Wybierz jakiś aromatyczny olejek, to znów się trochę wymoczymy w wanie... No i może znajdziemy siłę na inne przyjemne rzeczy, które można robić we dwoje... - szepnełam, wyciągając dłoń i delikatnie gladzac go po policzku.
- Tak też zrobię - pokiwałem głową z uśmiechem. - Znajdę olejek, naleje gorącej wody i z radością poczekam na moją towarzyszkę przyjemności - podsumowałem, patrząc zauroczony na Mandy. Zaraz potem zaśmiałem się szczerze, tłumiąc głos w jej włosach. - Po raz pierwszy zależy mi po prostu bardziej na spędzeniu z tobą czasu niż na seksie... Miłość jest dziwna - podsumowałem rozbawiony.